Het nieuwste NVM-Kantoor met 25 jaar regionale kennis. Thuis en actief in de Duin-Bollenstreek & de Haarlemmermeer.

Ontdek DE MEERWAARDE van Marjolein Mulder Makelaardij

  • Frisse en volledige kijk op de makelaardij
  • 25 jaar regionale kennis; thuis en actief in de Duin- en Bollenstreek & de Haarlemmermeer
  • Kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid waar u op mag rekenen

"Traditioneel in kwaliteit en goede service, up-to-date in ondernemerschap en creativiteit."

Achtergrond

Bijna 25 jaar ben ik met veel plezier actief in het vastgoed. Tijdens mijn carrière heb ik in eerste instantie veel ervaring op gedaan als Makelaar en Gecertificeerd Register Taxateur (RMT). Ik ben werkzaam geweest bij enkele kleine makelaarskantoren en bij een grote regionale speler in de Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Zuid- Kennemerland. Met veel plezier heb ik mij in deze 15 jaar gespecialiseerd in het verkopen, taxeren en aankopen van huizen en appartementen.

Daarna heb ik gedurende 5 jaar mijn focus gericht op het bedrijfsmatig onroerend goed, door een positie te accepteren bij een retailer die zich ook bezighield met beleggen in vastgoed en was aangesloten bij een beursgenoteerd vastgoedfonds. In die positie, waarbij ik verantwoordelijk was voor het opbouwen, optimaliseren en waarderen van de vastgoedportefeuille kwam mijn taxatieachtergrond goed van pas en heb ik mijn kennis kunnen verdiepen en verbreden. Een ervaring die ik koester! Voorts heb ik een omvangrijk relatienetwerk met o.a. ondernemers/retailers, gemeenten, ontwikkelaars en beleggers opgebouwd.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen terug te keren naar de woningmakelaardij. Het persoonlijke aspect en de bijbehorende contacten zijn mij altijd blijven trekken en past ook goed bij mij. Ik kijk er ontzettend naar uit om (ver)kopers te begeleiden & te adviseren bij de ver-, dan wel aankoop van hun woning. Het is meestal een groot besluit en dan is het fijn dat in een samenspel van wederzijds vertrouwen & kwaliteit resultaat kan worden gehaald. Ik heb er zin in!

Marjolein Mulder Makelaardij staat voor: Persoonlijke aandacht, open en eerlijke communicatie, kennis van de markt, objectief en reëel advies, actief en betrokken. De vrouwelijke eigenschappen geduld, goed kunnen luisteren en een goed ontwikkelde intuïtie komen goed van pas in het makelaarsvak.