Wij zetten uw woning Gratis voor u in de verkoop en u betaalt alleen als uw woning is verkocht! Wij hebben gekozen voor een eigentijdse aanpak. Wij doen niet duur, hebben geen duur kantoorpand en geen hoge personeelskosten. Daardoor blijven de kosten laag en daar profiteert u van. Wij bieden een volledig dienstenpakket tegen een messcherpe courtage, welke inclusief opstartkosten en aanmeldkosten voor Funda is. Daarbij bieden wij u naast onze kennismakingstarieven, ook 2 gratis advertenties in de plaatselijke krant.

Op de volgende sub.pagina 'Dit doen wij voor u bij verkoop' beschrijven wij graag uitgebreid de diensten die standaard onder ons full-service verkooppakket vallen.

No cure, no pay Zolang uw woning niet is verkocht betaalt u niets

U betaalt geen opstartkosten en natuurlijk zijn er ook geen kosten als u de opdracht beëindigd. Alleen bij succes, dus alleen bij een definitieve verkoop van uw woning, bent u aan ons courtage verschuldigd.

Per direct opzegbaar zonder kosten

Wij zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde. Daarom spreken wij met u af, dat u op ieder moment de opdracht kunt beeindigen. Zonder moeilijk gedoe en zonder kosten. U loopt geen risico en u weet zeker dat wij ons best voor u (blijven) doen.

Extra actief & proactief flexibele werktijden

Een woningmarkt met veel aanbod en aarzelende potentiële kopers vereist een actieve marktbenadering en vooral een creatieve aanpak. Daarom zijn wij zes dagen per week van ma - vr van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 - 14 uur in de weer om voor u de juiste koper te vinden. Voor ons zijn bezichtigingen 's avonds en op zaterdag heel normaal. Na iedere bezichtiging nemen wij direct contact met u op om verslag uit te brengen. Daarnaast vinden wij het van groot belang om regelmatig bij te praten over het verloop van het verkoopproces.

Social Media Creatieve marketing

Als NVM-makelaar plaatsen wij uw woning prominent op Funda. Omdat wij creatief en optimaal gebruik maken van online sociale netwerken als Facebook en LinkedIn wordt uw woning ook via de 'nieuwe media' onder de aandacht van duizenden mogelijke kopers gebracht. Natuurlijk bieden wij uw woning ook persoonlijk aan bij de zoekers die bij ons kantoor ingeschreven zijn.

Beëdigd en Gecertificeerd makelaar lid NVM

Marjolein Mulder Makelaardij heeft als basis de NVM (A-merk) met ijzersterke argumenten als prominente plaatsing op Funda, juridische ondersteuning, toegang tot een objectendatabase met grote historie, multimediale communicatiecampagnes (b.v. NVM open Huizendag) en een kwalitatief hoog opleidingsniveau met een periodieke hercertificering en jaarlijkse bijscholingscursussen. Hierdoor kunt u blijven vertrouwen op onze deskundigheid. Wij bieden u daarnaast een scala aan vernieuwende diensten aan. Wilt u graag duidelijkheid over waar wij ons in onderscheiden, nodig Marjolein dan uit samen met bijvoorbeeld nog twee andere makelaars. Wij laten u graag zien dat wij ons onderscheiden.