Waarom gebruik maken van de aankoopservice van Marjolein Mulder Makelaardij?

  • No cure, no pay: u bent ons niets verschuldigd zolang succes uitblijft. Bij ons geen inschrijvingskosten, noch intrekkingkosten.
  • Geen risico: een aankoopopdracht aan ons pakt nooit slecht uit. U betaalt immers pas bij succes en u kunt de opdracht beëindigen wanneer u maar wilt zonder een cent te betalen en zonder moeilijk gedoe.
  • U speelt op zeker: u betaalt nooit teveel en koopt geen kat in de zak, die u mogelijk wel koopt wanneer u 'doe-het-zelft'. 'Doe het zelven' om kosten te besparen is verkeerde zuinigheid.

Wat u denkt te besparen aan de makelaarskosten geeft u in veelvoud weg indien u te duur koopt of onverwacht geconfronteerd wordt met juridische en/of bouwtechnische problemen.

"In een markt waar veel te koop staat adviseer ik u graag persoonlijk bij de aankoop van het huis of appartement waar uw oog op is gevallen. Want de aankoop van een woning is een complex en veelomvattend proces. Het is een belangrijke investering die cruciaal kan zijn voor uw financiële succes. Niet alleen het woningtype, de woninggrootte, de locatie/ligging, woonomgeving, het onderhoudsniveau en de staat van afwerking zijn van belang. Ook de sfeer om van een huis uw 'thuis' te maken speelt een essentiële rol. Bij het kopen van een huis spelen emoties een belangrijke rol. Soms zelfs zodanig dat u als koper de zakelijke aspecten uit het oog verliest. Dan is het wel zo plezierig een eigen persoonlijk adviseur te hebben. Ik adviseer u graag op bouwkundig, financieel en juridisch vlak. Met oog voor detail letten wij onder andere op bestemmingsplannen, bouwvoorschriften, VvE-reglementen en andere juridische en financiële aspecten. Als u een keuze hebt gemaakt voor een woning onderhandelen wij op professionele wijze voor u met (de makelaar van de) verkoper met als doel de beste aankoopprijs tegen de beste condities te realiseren. Hierbij profiteert u van onze marktkennis en onderhandelingsvaardigheden. NB: Een aankoopmakelaar kan vaak een beter onderhandelingsresultaat bereiken dan een particuliere koper."

Heeft u geen behoefte aan een complete zoekopdracht, omdat u bijvoorbeeld zelf al een woning heeft gevonden? Maar wilt u wel begeleiding bij de onderhandeling en afhandeling in het verdere traject, daar helpen wij u ook graag bij. Wij zijn uw graag van dienst bij de aankoop van uw woning!